Reparation af bilsæde og andet interiør

​Har du fået et hul i dit bilsæde, eller har du brug for at få repareret bilens øvrige interiør hos en professionel sadelmager, så er du kommet til det helt rette sted.

​

Hos IM Sadelmager er vi eksperter inden for bilsæde reparation og øvrigt bilinteriør. Vi har 40 års erfaring, og vi lægger vægt på dansk håndværk i den bedste kvalitet.

​

Vi holder selv til i Kastrup, og vi har derfor mange opgaver for kunder i vores eget lokalområde, men derudover har vi også særligt mange kunder, der kommer fra Gentofte, Charlottenlund, Lyngby og omegn.

​

Opretning af sæder og rygge

Mange biler i dag er uden fjedre. Dette kan i visse tilfælde give både ryg- og lårsmerter samt hovedpine. Andre sæder er med årene sunket sammen. Du behøver dog ikke at fortvivle over disse problemer.

​

I dag findes der justerbare lændestøtter til indbygning i de fleste bilmodeller, ligesom sæder kan oprettes (opstoppes), sĂĄ de bliver som nye. 

Menneskets anatomi er forskellig. Derfor gælder det om at finde den rigtige kørestilling i bilen. Lad os hos IM Sadelmager hjælpe dig med at finde den helt rigtige.

​

En reparation af bilsæde og læderinteriør betaler sig

Reparation af betræk i bilen kan i mange tilfælde godt betale sig i stedet for at få monteret et helt nyt betræk. De fleste polstringer kan også fornyes med opbygning af materialet.

​

Har du brug for en professionel reparation af hul i bilsæde, eller har du brug for en anden bil-interiør-reparation, så står vi klar til at hjælpe dig til en rimelig pris.

​

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud pĂĄ din reparation

Du er velkommen til at kontakte os med henblik på at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop din bilsæde-reparation. Vi tilbyder reparation af bilsæde og andet interiør i bilen til konkurrencedygtige priser, og vi sikrer os altid, at du får et resultat i den bedste kvalitet.​

Indhent et uforpligtende tilbud

Skal vi hjælpe dig med nye lædersæder til bilen, restaurering af sofaen eller nye sejl til bĂĄden? 

​

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores kunder

Vores kunder elsker os! Vurderet 4,9/5 pĂĄ Google.

"Fem stjerner!"

Har for over en måned siden aftalt tid med firmaet om reparation af forsæde i min Mercedes. Blev i disse coronatider ikke rykket ved aftalen, helt perfekt. Arbejdet er udført helt perfekt, og firmaet kan stærkt anbefales.

Klaus Kristiansen

"Hurtig løsning til suveræn pris"

Meget professionel og hurtig løsning af en vanskelig opgave. Tilmed en suveræn pris. Jeg havde skriftligt tilbud fra en forhandler på nyt loft i bilen. IM løste opgaven med et originalt loft indkøbt hos forhandleren og arbejdslønnen var lige præcis 1/6 af det forhandleren tilbød.

Søren Holbek

"Super god service"

Super god service og virkelig godt arbejde. Jeg kan varmt anbefale I.M. Sadelmager til alle der vil have lavet kvalitetshåndværk. Vi fik ombetrukket bilen og det var virkelig det værd.

Kim Holm

Læderarbejde i højeste kvalitet

Skal bilens have komplet læderinteriør eller skal sofaen ombetrækkes?
​I.M. Sadelmager i Kastrup er professionelle specialister ved alt læderarbejde.

​IM Sadelmager ApS

Kirstinehøj 25B, 2770 Kastrup​

im@imsadelmager.dk​

CVR: 25308980

Sadelmager afdeling

E-mail: auto@imsadelmager.dk

Telefon: 22 46 62 89​

BĂĄd afdeling

E-mail: baade@imsadelmager.dk​

Telefon: 26 28 95 00

Bogholderi afdeling

E-mail: faktura@imsadelmager.dk

Telefon: 32 58 47 47​ / 26 28 95 00