Bådhynder, der passer til dit interiør

​Vil du gerne gøre livet i din båd lidt ekstra lækkert? Vi kan hjælpe dig med nye bådhynder i et stof, som klæder interiøret i din båd.

Vi laver selv dine bådhynder i vores afdeling i Kastrup, hvorfra vi hjælper kunder fra Kastrup, Gentofte, Lyngby og Charlottenlund samt København. Vi vil også gerne hjælpe dig, med at få en båd lige efter dit hoved.

Stof til bådhynder med høj slidstyrke

Udvalget af stoffer til bådhynder er meget bredt. Derfor er det mere smag og behag, som skal være den afgørende faktor i, hvilket stof du skal vælge. Kvaliteten af stoffet er så højt, at slidstyrke ikke er noget, du skal bekymre dig om.

​Farvevalg og stoffets karakter er derfor det, du skal lægge vægt på. Dette er selvfølgelig en smagssag. Med mere end 43 års erfaring med bådhynder kan vi dog godt give et råd med på vejen.

Spørg vores sadelmager til råds

Hvilken polstring skal man vælge? Hvilket stof går bedst til vores båds interiør? Hvad koster nye bådhynder? - Det er alle spørgsmål, du kan få besvaret ved at ringe til vores sadelmager på telefon 22 46 62 89.

Indhent et uforpligtende tilbud

Skal vi hjælpe dig med nye lædersæder til bilen, restaurering af sofaen eller nye sejl til båden? 

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores kunder

Vores kunder elsker os! Vurderet 4,9/5 på Google.

"Fem stjerner!"

Har for over en måned siden aftalt tid med firmaet om reparation af forsæde i min Mercedes. Blev i disse coronatider ikke rykket ved aftalen, helt perfekt. Arbejdet er udført helt perfekt, og firmaet kan stærkt anbefales.

Klaus Kristiansen

"Hurtig løsning til suveræn pris"

Meget professionel og hurtig løsning af en vanskelig opgave. Tilmed en suveræn pris. Jeg havde skriftligt tilbud fra en forhandler på nyt loft i bilen. IM løste opgaven med et originalt loft indkøbt hos forhandleren og arbejdslønnen var lige præcis 1/6 af det forhandleren tilbød.

Søren Holbek

"Super god service"

Super god service og virkelig godt arbejde. Jeg kan varmt anbefale I.M. Sadelmager til alle der vil have lavet kvalitetshåndværk. Vi fik ombetrukket bilen og det var virkelig det værd.

Kim Holm

Læderarbejde i højeste kvalitet

Skal bilens have komplet læderinteriør eller skal sofaen ombetrækkes?
​I.M. Sadelmager i Kastrup er professionelle specialister ved alt læderarbejde.

​IM Sadelmager ApS

Kirstinehøj 25B, 2770 Kastrup​

im@imsadelmager.dk

CVR: 25308980

Sadelmager afdeling

E-mail: auto@imsadelmager.dk

Telefon: 22 46 62 89

Båd afdeling

E-mail: baade@imsadelmager.dk

Telefon: 26 28 95 00

Bogholderi afdeling

E-mail: faktura@imsadelmager.dk

Telefon: 32 58 47 47​ / 26 28 95 00