​✔​ Kvalitet i højsædet 

✔​Dansk håndværk

✔​40 års erfaring

✔​Eksperter på området

✔​Suveræn vejledning 

Møbelpolstrer tilbyder ombetrækning af sofa og stole

​Leder du efter en møbelpolstrer? Hos IM Sadelmager ApS har vi stor ekspertise med ombetrækning af sofa og stole, herunder eksklusive designermøbler. Vi leverer naturligvis kvalitetsløsninger, som er baseret på godt, traditionelt håndværk. Vi ligger på Amager, men har også kunder i København og på hele Sjælland.

Ombetrækning af sofa og stole med sans for detaljen

​Vi har snart 50 års erfaring som sadelmager, og for lidt over 10 år siden begyndte vi at tilbyde møbelpolstring. Der er primært tale om ombetrækning af sofa og stole såsom sofastole, spisestuestole og alle andre stole. Vi laver alle former for møbelpolstrings- og sadelmagerarbejde.

Ombetrækning af stole og sofaer kan være alt fra antikviteter til moderne møbler, ligesom det kan være alt fra bevaringsværdige arvestykker til eksklusive designermøbler.

En af de smukkeste designermøbler er nok "Svanen", som du kan se her på siden. "Ægget" er også meget populært. Den slags møbler er velegnede til at blive ombetrukket med nyt læder eller stof. 

Kontakt din møbelpolstrer for at få et uforpligtende tilbud

​Du er velkommen til at høre mere om vores priser og vores kompetencer. Vi tager gerne en snak om dine tanker, hvorpå vi kan lave et uforpligtende tilbud for ompolstring af sofa eller for ompolstring af stole.

Du kan ringe til din møbelpolstrer på telefon ​32 58 47 47​​ for at aftale nærmere. Du kan også benytte vores kontaktformular på siden, eller du kan skrive til os på e-mail im@imsadelmager.dk. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få et Gratis Tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

IM Sadelmager ApS

Kirstinehøj 25B
​2770 Kastrup​

im@imsadelmager.dk 

CVR: 25308980

​Åbningstider:

Mandag - torsdag: 7.30 - 15.30​

Fredag: 7.30 - 15.00

Anmeldelser:

Vurderet 4,9 / 5 stjerner ud fra mere end 9 anmeldelser​ på Google

5-stjerner

Afdelinger:

Sadelmager

E-mail: auto@imsadelmager.dk

Telefon: 22 46 62 89

Båd

E-mail: baade@imsadelmager.dk 

Telefon: 28 19 47 69 / 26 28 95 00

Bogholderi​

E-mail: faktura@imsadelmager.dk

Telefon: 32 58 47 47​ / 26 28 95 00