Professionel møbelpolstrer

Leder du efter en møbelpolstrer? Hos IM Sadelmager har vi stor ekspertise med møbelpolstring – herunder ompolstring og ombetrækning. Det kan f.eks. være polstring af din sofa, dine stole eller andre møbler.

Vi leverer naturligvis kvalitetsløsninger, som er baseret på godt, traditionelt håndværk. Vi holder til i Kastrup, men har også mange kunder i bl.a. Gentofte, Lyngby, Charlottenlund og omegn.

+10 års erfaring som møbelpolstrer

Vi har snart 50 års erfaring som sadelmager, og for lidt over 10 år siden begyndte vi også at tilbyde møbelpolstring. Der er primært tale om ombetrækning af sofaer og stole. Vi udfører alle former for møbelpolstring- og sadelmagerarbejde.

Nedenfor kan du se billeder af et af de smukkeste designermøbler med navnet ”Svanen”. ”Ægget” er også meget populært. Den slags møbler er velegnede til at blive ombetrukket med nyt læder eller stof af en kompetent og erfaren møbelpolstrer.

Kontakt os og få en god pris

Du er altid velkommen til at høre mere om vores priser og kompetencer. Vi tager gerne en snak om dine tanker, hvorpå vi kan lave et uforpligtende tilbud for ompolstring af f.eks. sofa eller stole.

Du kan kontakte os allerede i dag for at høre nærmere. Vores møbelpolstrer står altid klar til at besvare dine spørgsmål samt give dig gode tips og tricks til vedligeholdelse.

Indhent et uforpligtende tilbud

Skal vi hjælpe dig med nye lædersæder til bilen, restaurering af sofaen eller nye sejl til båden? 

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores kunder

Vores kunder elsker os! Vurderet 4,9/5 på Google.

"Fem stjerner!"

Har for over en måned siden aftalt tid med firmaet om reparation af forsæde i min Mercedes. Blev i disse coronatider ikke rykket ved aftalen, helt perfekt. Arbejdet er udført helt perfekt, og firmaet kan stærkt anbefales.

Klaus Kristiansen

"Hurtig løsning til suveræn pris"

Meget professionel og hurtig løsning af en vanskelig opgave. Tilmed en suveræn pris. Jeg havde skriftligt tilbud fra en forhandler på nyt loft i bilen. IM løste opgaven med et originalt loft indkøbt hos forhandleren og arbejdslønnen var lige præcis 1/6 af det forhandleren tilbød.

Søren Holbek

"Super god service"

Super god service og virkelig godt arbejde. Jeg kan varmt anbefale I.M. Sadelmager til alle der vil have lavet kvalitetshåndværk. Vi fik ombetrukket bilen og det var virkelig det værd.

Kim Holm

Læderarbejde i højeste kvalitet

Skal bilens have komplet læderinteriør eller skal sofaen ombetrækkes?
​I.M. Sadelmager i Kastrup er professionelle specialister ved alt læderarbejde.

​IM Sadelmager ApS

Kirstinehøj 25B, 2770 Kastrup​

im@imsadelmager.dk

CVR: 25308980

Sadelmager afdeling

E-mail: auto@imsadelmager.dk

Telefon: 22 46 62 89

Båd afdeling

E-mail: baade@imsadelmager.dk

Telefon: 26 28 95 00

Bogholderi afdeling

E-mail: faktura@imsadelmager.dk

Telefon: 32 58 47 47​ / 26 28 95 00