Møbelpolstrer tilbyder ombetrækning af sofa og stole

​Leder du efter en møbelpolstrer? Hos IM Sadelmager ApS har vi stor ekspertise med ombetrækning af sofa og stole, herunder eksklusive designermøbler. Vi leverer naturligvis kvalitetsløsninger, som er baseret på godt, traditionelt håndværk. Vi ligger på Amager, men har også kunder i København og på hele Sjælland.

Ombetrækning af sofa og stole med sans for detaljen

​Vi har snart 50 års erfaring som sadelmager, og for lidt over 10 år siden begyndte vi at tilbyde møbelpolstring. Der er primært tale om ombetrækning af sofa og stole såsom sofastole, spisestuestole og alle andre stole. Vi laver alle former for møbelpolstrings- og sadelmagerarbejde.

Ombetrækning af stole og sofaer kan være alt fra antikviteter til moderne møbler, ligesom det kan være alt fra bevaringsværdige arvestykker til eksklusive designermøbler.

En af de smukkeste designermøbler er nok "Svanen", som du kan se her på siden. "Ægget" er også meget populært. Den slags møbler er velegnede til at blive ombetrukket med nyt læder eller stof.

Kontakt din møbelpolstrer for at få et uforpligtende tilbud

​Du er velkommen til at høre mere om vores priser og vores kompetencer. Vi tager gerne en snak om dine tanker, hvorpå vi kan lave et uforpligtende tilbud for ompolstring af sofa eller for ompolstring af stole.

Du kan ringe til din møbelpolstrer på telefon ​32 58 47 47​​ for at aftale nærmere. Du kan også benytte vores kontaktformular på siden, eller du kan skrive til os på e-mail im@imsadelmager.dk. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Indhent et uforpligtende tilbud

Skal vi hjælpe dig med nye lædersæder til bilen, restaurering af sofaen eller nye sejl til båden? 

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores kunder

Vores kunder elsker os! Vurderet 4,9/5 på Google.

"Fem stjerner!"

Har for over en måned siden aftalt tid med firmaet om reparation af forsæde i min Mercedes. Blev i disse coronatider ikke rykket ved aftalen, helt perfekt. Arbejdet er udført helt perfekt, og firmaet kan stærkt anbefales.

Klaus Kristiansen

"Hurtig løsning til suveræn pris"

Meget professionel og hurtig løsning af en vanskelig opgave. Tilmed en suveræn pris. Jeg havde skriftligt tilbud fra en forhandler på nyt loft i bilen. IM løste opgaven med et originalt loft indkøbt hos forhandleren og arbejdslønnen var lige præcis 1/6 af det forhandleren tilbød.

Søren Holbek

"Super god service"

Super god service og virkelig godt arbejde. Jeg kan varmt anbefale I.M. Sadelmager til alle der vil have lavet kvalitetshåndværk. Vi fik ombetrukket bilen og det var virkelig det værd.

Kim Holm

Læderarbejde i højeste kvalitet

Skal bilens have komplet læderinteriør eller skal sofaen ombetrækkes?
​I.M. Sadelmager i Kastrup er professionelle specialister ved alt læderarbejde.

​IM Sadelmager ApS

Kirstinehøj 25B, 2770 Kastrup​

im@imsadelmager.dk

CVR: 25308980

Sadelmager afdeling

E-mail: auto@imsadelmager.dk

Telefon: 22 46 62 89

Båd afdeling

E-mail: baade@imsadelmager.dk

Telefon: 26 28 95 00

Bogholderi afdeling

E-mail: faktura@imsadelmager.dk

Telefon: 32 58 47 47​ / 26 28 95 00