​✔​ Kvalitet i højsædet 

✔​Dansk håndværk

✔​40 års erfaring

✔​Eksperter på området

✔​Suveræn vejledning 

Presenning til cockpit og kaleche til båd

Når sommeren nærmer sig sin ende, og den kolde vinter begynder at tage over med sit ustadige vejr, er det vigtigt, at du kan beskytte din båd mod slid fra vind og vejr. Til beskyttelse af din båd er en presenning til cockpit ideel.

I mere end 43 år har vi hos IM Sadelmager lavet presenning til cockpit, sprayhoods, bådkaleche og windbreakers til beskyttelse af både. Vi har adresse i Kastrup, hvorfra vi fremstiller presenning til cockpit og kaleche til båd for kunder fra Amager, København og resten af Sjælland.

Kaleche til båd - når vejret bliver hårdt

Som bådejer vil du naturligvis gerne passe godt på din båd. Tager du din båd op på land over efteråret og vinteren, bør du dække den til med en tilpasset bådpresenning. På den måde er din båd sikret mod regn, sne og andet hårdt vejr. På vores værksted kan vi fremstille en presenning til cockpit, der passer lige til cockpittet på din båd, så det er optimalt beskyttet.

Kontakt os, hvis du ønsker en flot ny bådkaleche

​Når de varme dage omsider nærmer sig, og båden igen skal på vand, er det måske tid til at gøre din båd lidt smartere. Til det er en bådkaleche, der matcher din båd i form og farve, oplagt. Den ser både godt ud, og så skærmer den mod skumsprøjt og vind.

Har du allerede en bådkaleche, som har set bedre dage, kan vi også få den tilbage i bedste stand. Du skal dog kun vaske din bådkaleche, hvis den virkelig trænger. ​

Vil du gerne høre mere om vores priser på presenning til cockpit eller kaleche til båd? Så giv os et kald på telefon 28 19 47 69 / 32 58 47 47 så vender vi tilbage med et godt tilbud.

Alternativt kan du benytte vores kontaktformular, eller skrive en e-mail til baade@imsadelmager.dk. Vi ser frem til at høre fra dig! 

Få et Gratis Tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

IM Sadelmager ApS

Kirstinehøj 25B
​2770 Kastrup​

im@imsadelmager.dk 

CVR: 25308980

​Åbningstider:

Mandag - torsdag: 7.30 - 15.30​

Fredag: 7.30 - 15.00

Anmeldelser:

Vurderet 4,9 / 5 stjerner ud fra mere end 9 anmeldelser​ på Google

5-stjerner

Afdelinger:

Sadelmager

E-mail: auto@imsadelmager.dk

Telefon: 22 46 62 89

Båd

E-mail: baade@imsadelmager.dk 

Telefon: 28 19 47 69 / 26 28 95 00

Bogholderi​

E-mail: faktura@imsadelmager.dk

Telefon: 32 58 47 47​ / 26 28 95 00