Kaleche til bil – håndlavet af PVC eller kalechedug

Skal du have lavet en ny kaleche til bil? Hos IM Sadelmager ApS er vi eksperter i kalecher og overtræk, som vi kan fremstille i blandt andet PVC og kalechedug. 

Vi har næsten 50 års erfaring som sadelmager, og i dag leverer vi en række forskellige kvalitetsløsninger til biler, og det er godt, traditionelt håndværk. Vi holder til på Amager, men vi har både kunder fra København og resten af Sjælland.

Vælg en håndlavet kaleche til bil i den bedste kvalitet

​Du kan, hvis der er tale om en nyere bil, hvor det stadig er muligt at få reservedele, vælge en original kaleche. Det er også muligt at vælge en uoriginal, som typisk er en del billigere. Forarbejdningen af den originale og den uoriginale er som regel ens.

Den tredje mulighed er at vælge en håndlavet kaleche til bil. Vi fremstiller kalecher i hånden, og de er i den bedste kvalitet. Du kan vælge imellem flere former for materialer. Det mest almindelige er PVC og kalechedug. Vi tilbyder begge materialer i flere farver.​

​Kontakt os for at høre mere om kalecheløsninger

​Du er altid velkommen til at få mere at vide om vores kalecheløsninger. Du er også velkommen til at komme forbi med din bil, så vi kan få en snak, mens vi kigger på den. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 22 46 62 89 for at lave en aftale. Eller du kan benytte vores kontaktformular på siden eller skrive til e-mail auto@imsadelmager.dk. Vi svarer tilbage hurtigst muligt.

Indhent et uforpligtende tilbud

Skal vi hjælpe dig med nye lædersæder til bilen, restaurering af sofaen eller nye sejl til båden? 

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udtalelser fra vores kunder

Vores kunder elsker os! Vurderet 4,9/5 på Google.

"Fem stjerner!"

Har for over en måned siden aftalt tid med firmaet om reparation af forsæde i min Mercedes. Blev i disse coronatider ikke rykket ved aftalen, helt perfekt. Arbejdet er udført helt perfekt, og firmaet kan stærkt anbefales.

Klaus Kristiansen

"Hurtig løsning til suveræn pris"

Meget professionel og hurtig løsning af en vanskelig opgave. Tilmed en suveræn pris. Jeg havde skriftligt tilbud fra en forhandler på nyt loft i bilen. IM løste opgaven med et originalt loft indkøbt hos forhandleren og arbejdslønnen var lige præcis 1/6 af det forhandleren tilbød.

Søren Holbek

"Super god service"

Super god service og virkelig godt arbejde. Jeg kan varmt anbefale I.M. Sadelmager til alle der vil have lavet kvalitetshåndværk. Vi fik ombetrukket bilen og det var virkelig det værd.

Kim Holm

Læderarbejde i højeste kvalitet

Skal bilens have komplet læderinteriør eller skal sofaen ombetrækkes?
​I.M. Sadelmager i Kastrup er professionelle specialister ved alt læderarbejde.

​IM Sadelmager ApS

Kirstinehøj 25B, 2770 Kastrup​

im@imsadelmager.dk

CVR: 25308980

Sadelmager afdeling

E-mail: auto@imsadelmager.dk

Telefon: 22 46 62 89

Båd afdeling

E-mail: baade@imsadelmager.dk

Telefon: 26 28 95 00

Bogholderi afdeling

E-mail: faktura@imsadelmager.dk

Telefon: 32 58 47 47​ / 26 28 95 00