​✔​ Kvalitet i højsædet 

✔​Dansk håndværk

✔​40 års erfaring

✔​Eksperter på området

✔​Suveræn vejledning 

Kaleche til bil – håndlavet af PVC eller kalechedug

Skal du have lavet en ny kaleche til bil? Hos IM Sadelmager ApS er vi eksperter i kalecher og overtræk, som vi kan fremstille i blandt andet PVC og kalechedug. 

Vi har næsten 50 års erfaring som sadelmager, og i dag leverer vi en række forskellige kvalitetsløsninger til biler, og det er godt, traditionelt håndværk. Vi holder til på Amager, men vi har både kunder fra København og resten af Sjælland.

Vælg en håndlavet kaleche til bil i den bedste kvalitet

​Du kan, hvis der er tale om en nyere bil, hvor det stadig er muligt at få reservedele, vælge en original kaleche. Det er også muligt at vælge en uoriginal, som typisk er en del billigere. Forarbejdningen af den originale og den uoriginale er som regel ens.

Den tredje mulighed er at vælge en håndlavet kaleche til bil. Vi fremstiller kalecher i hånden, og de er i den bedste kvalitet. Du kan vælge imellem flere former for materialer. Det mest almindelige er PVC og kalechedug. Vi tilbyder begge materialer i flere farver.​

Kontakt os for at høre mere om kalecheløsninger

​Du er altid velkommen til at få mere at vide om vores kalecheløsninger. Du er også velkommen til at komme forbi med din bil, så vi kan få en snak, mens vi kigger på den. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 22 46 62 89 for at lave en aftale. Eller du kan benytte vores kontaktformular på siden eller skrive til e-mail auto@imsadelmager.dk. Vi svarer tilbage hurtigst muligt.

Få et Gratis Tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

IM Sadelmager ApS

Kirstinehøj 25B
​2770 Kastrup​

im@imsadelmager.dk 

CVR: 25308980

​Åbningstider:

Mandag - torsdag: 7.30 - 15.30​

Fredag: 7.30 - 15.00

Anmeldelser:

Vurderet 4,9 / 5 stjerner ud fra mere end 9 anmeldelser​ på Google

5-stjerner

Afdelinger:

Sadelmager

E-mail: auto@imsadelmager.dk

Telefon: 22 46 62 89

Båd

E-mail: baade@imsadelmager.dk 

Telefon: 28 19 47 69 / 26 28 95 00

Bogholderi​

E-mail: faktura@imsadelmager.dk

Telefon: 32 58 47 47​ / 26 28 95 00